Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Uusimäki mukana kirkon strategiatyöryhmässä

29.1.2019 15.00

Kirkkohallituksen täysistunto on päättänyt istunnossaan, että kirkolle vuoteen 2026 suuntaavan strategian valmistelu käynnistetään. Tarkoitus on, että kirkkohallituksen täysistunto hyväksyy uuden strategian syyskuussa 2020.

Kirkon strategia 2026:n projektipäällikkönä toimii Terhi Kaira. Hän toimi myös strategian ohjaus- ja seurantaryhmän sihteerinä.

Ryhmän puheenjohtajana toimii piispa Teemu Laajasalo ja jäseninä täysistunnon edustaja Elina Kemppainen, kirkolliskokouksen tulevaisuusvaliokunnan edustaja, tutkija Tuula Okkonen, kansliapäällikkö Pekka Huokuna, pastori Oona Huttunen, professori Olli Kuivalainen, kirkkoherra Juha Koivulahti, kunnallispolitiikan dosentti Kaija Majoinen, johtaja Pekka Pajamo, hiippakuntadekaani Magnus Riska, musiikkitieteen ylioppilas Aapo Tähkäpää sekä hallintojohtaja Eeva Uusimäki Porin ev.lut. seurakuntayhtymästä.

Helmikuussa 2014 hyväksytty, voimassa oleva strategia, Kohtaamisen kirkko, on laadittu vuoteen 2020 asti.