Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Suhteellisten vaalien vaalilautakunta valittiin

23.1.2019 21.13

Suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan valittiin keskiviikkona yhteisen kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksessa Simo Korpela, Miia Turunen ja Laura Pullinen sekä varalle Pekka Myllymäki, Teija Ruuhikorpi-Mäki ja Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi.

Lautakunta valitsee keskuudestaan myöhemmin puheenjohtajan.