Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Käppärän urkujen vaihdokseen taas uusi lykkäys

4.1.2019 14.56

Käppärän ison kappelin urkujen vaihto-operaatioon on tullut taas uusi viive.

Asennustöiden piti alkaa ensi viikolla loppiaisen jälkeen. Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan saksalainen tavarantoimittaja kuitenkin saa toimitettua urut Poriin 28. tammikuuta. Sen jälkeen helmikuu ja myös mahdollisesti maaliskuun ensimmäinen viikko ovat urkujen äänityksen ja virittelyn aikaa.

Ns. esiviritys on tehty jo Saksassa.

Ison kappelin urkuparven lattiaa jo on uusia urkuja varten etukäteen korjailtu valmiiksi.

Tässä vaiheessa ei isoon kappeliin sovittuja kirkollisia toimituksia uudesta lykkäyksestä huolimatta enää lähdetä perumaan, vaan viikonlopuille sovituista tapahtumista pidetään kiinni eikä silloin tehdä asennuksia.

Pikkukappeli toimii väliaikana yhtenä väistötilana. Siellä on myös käytössä omat urut.

Huhtaselle itselleen urkujen vaihdon uusin lykkäys tuli yllätyksenä. Hänen tietojensa mukaan taustalla olivat tällä kertaa logistiset syyt.