Kalliomaasta Kirkkopuistoissa soi -tapahtuman toiminnanjohtaja

2.1.2019 12.23

Kansanlähetyksen palkkalistoilla oleva pastori Sakari Kalliomaa on Kirkkopuistossa soi -tapahtuman uusi toiminnanjohtaja. Hän seuraa tehtävässään tapahtuman perustajaa Heikki Nummijärveä.

Vuonna 1995 perustettu Kirkkopuistossa soi järjestetään vuosittain Pori Jazzin yhteydessä Keski-Porin kirkkopuistossa. Kyseessä on kaikille halukkaille toimijoille avoin luterilainen tapahtuma, jonka tekemiseen ottaa osaa noin 200 vapaaehtoistyöntekijää.