Tomperi jatkaa Keski-Porissa tammikuun lopulle

18.12.2018 21.38

Keski-Porin vt. kirkkoherra Hannu Tomperi jatkaa tehtävässään ainakin tammikuun lopulle saakka.

Jatkoajan taustalla on Keski-Porin kirkkoherranvaalista tehty oikaisuvaatimus, jonka käsittely on vielä kesken.

Keski-Porin seurakuntaneuvosto käsittelee  oikaisuvaatimusta tammikuussa. Jos se hylätään, tehtävän vaihto on sitten selvä. Jos oikaisuvaatimus hyväksytään, virkavaalin tulos raukeaa ja koko prosessi tehdään uudelleen.

Oikaisuvaatimuksen kirkkoherranvaalista on tehnyt vaalissa ehdolla ollut Keski-Porin kappalainen Tuija Kruus, joka on siirtymässä Lavian vs. kirkkoherraksi.