Väinölän remontti loppusuoralla

14.12.2018 08.48

Väinölän kirkon peruskorjaus valmistuu ennen joulua, ja seurakunnalla on sen jälkeen kuukausi aikaa siirtää toiminnot takaisin kirkolle.

Väinölän kirkon avausmessua vietetään su 27.1.2019. Kello 15 alkaen kirkossa on avoimet ovet sekä työalojen esittelyä.

Kirkon peruskorjauksen lista on mittava.

• Kaikki kirkon sisäpinnat uusittiin
  • Talon tekniikka, mm. putket ja sähköt tehtiin uudelleen
  • Kirkkoon tehtiin koneellinen ilmastointi
  • Uudella hissillä pääsee sisälle kirkkoon jo ulkoa, ja se kulkee kirkon kaikkiin kolmeen kerrokseen
  • Tilojen käyttöä järjestettiin uudelleen

Lue lisää kirkon peruskorjauksesta Kirkkosanomien jutusta sivulta 7.