Porin Kirkkosanomien jakelu aikaistuu torstaihin

12.12.2018 17.40

Posti jatkaa Porin Kirkkosanomien jakelua myös ensi vuonna. Jakelu kuitenkin aikaistuu yhdellä päivällä perjantaista torstaihin siksi, koska Posti karsii perjantain pois Kotisuora Premium –palveluiden piiristä.

Porin Kirkkosanomat jaetaan ensi vuoden alusta alkaen myös Pomarkkuun, koska kyseinen seurakunta liittyy Porin ev.lut. seurakuntayhtymään vuodenvaihteessa.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti lehden jakelusta kokouksessaan keskiviikkona.