Käppärän urkujen uusiminen lykkääntyy

7.12.2018 09.48

Joulukuun puoliväliin Käppärän isoon kappeliin kaavaillun uusien urkujen asentamisen aloitus lykkääntyy loppiaisen jälkeen. Syynä on urkujen saksalaisen toimittajan taholla sattunut sairastapaus.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan urkuremontti kestää helmikuun puoliväliin, minkä ajan kappeli on poissa käytöstä muulloin paitsi lauantaisin. Väistötiloina käytetään muun muassa pikkukappelia.

Urkujen uusiminen maksaa veroineen 273 000 euroa.