Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Jan Koivusilta ilahtui valituksi tulemisesta

19.11.2018 14.47

Jan Koivusilta tuli valituksi Meri-Porin nuorten listalta seurakuntaneuvostoon. Miehen saama äänimäärä on 42, ja vertausluku 70.000.
– Mielestäni Meri-Porin vaalien tulos on ihan hyvä. Joissain asioissa petraamisen varaa silti jäi, kuten esimerkiksi tiedottamisessa, Jan Koivusilta sanoo.
Hän on tyytyväinen nuorten listan tulokseen, ja olettaa sen olevan aiempia vuosia parempi.
 
Omasta äänimäärästään Jan Koivusilta on iloinen.
–Tuntuu hyvältä, että tulin valituksi. On hienoa tietää, että takanani on noinkin runsaasti kannattajia, jotka uskovat minuun. Olen nyt, ja olen aina ollut mukana täydellä ajatuksella antamassa parastani yhteisen hyvän vuoksi. Saamani äänimäärä oli korkeampi, kuin mitä aluksi ajattelin. Olen hyvin kiitollinen, Koivusaari sanoo.