Noormarkun äänimäärä kasvoi huimasti

19.11.2018 09.01

Noormarkussa annettiin 1060 ääntä, ja äänestysprosentti on huimat 20,0. Viimeksi vastaavat luvut olivat 625 ja 15,2.

Yhteiseen kirkkovaltuustoon valittu:

• Seurakuntalaiset Pomarkku: Aromaa Ulla-Riita *, Heervä Tuuli, Myllymäki Pekka, Passilahti Ari *.
  • Kokoomuksen seurakuntaväki: Walli Helvi.
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Laivonen Ismo.

Seurakuntaneuvostoon valittu:

• Seurakuntalaiset Pomarkku: Aromaa Ulla-Riita *, Erola Jouni *, Heervä Tuuli, Heinonen Jouni, Myllymäki Pekka, Passilahti Ari *.
  • Kokoomuksen seurakuntaväki: Haaparanta Leena-Maija *, Kallionkieli Taru *, Walli Helvi.
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Laivonen Ismo, Salmio Marita.
  • Kansankirkko-SDP: Mäki Pirjo.