Äänestysinnossa laskua myös Länsi-Porissa

19.11.2018 08.58

Länsi-Porin äänimäärä putosi tällä kertaa

905 ääneen äänestysprosentin ollessa 9,7. Neljä vuotta sitten luvut olivat 1 101 ja 11,2.

Yhteiseen kirkkovaltuuston valittu:

• Kokoomuksen seurakuntaväki: Hirvola Katri, Linho Timo *, Turunen Miia.
  • Kansankirkko-SDP: Lindgren Pirkko.
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Hesso Emma *, Juntunen Marketta, Korpela Simo, Linnainmaa Antti, Salonen Marjatta.

Seurakuntaneuvostoon valittu:

• Kansankirkko-SDP: Anttila Esa, Lindgren Pirkko.
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Halminen Markus *, Hesso Emma *, Juntunen Aulis, Korpela Simo, Linnainmaa Antti, Läntinen Ismo *, Rinnemäki Jorma, Salonen Marjatta.
  • Kokoomuksen seurakuntaväki: Hirvola Katri, Lehtinen Voitto, Levonen Raija-Liisa *, Luoma Eero *.