Pullinen vihreiden edustajaksi Keski-Poriin

19.11.2018 08.41

Keski-Porissa annettiin 1357 ääntä äänestysprosentin ollessa 8,3 (viimeksi 1569 / 9,2).

Vihreät saivat seurakunnassa ensimmäisen paikkansa, kun Laura Pullinen sai paikan sekä valtuustosta että seurakuntaneuvostosta

Yhteiseen kirkkovaltuuston valitut:

• Kokoomuksen seurakuntaväki: Kaski Bia, Pekola Antti, Raitala Reijo *, Peltomäki Lea, Ruuhikorpi-Mäki Teija *.
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Hännikkälä Jorma, Ihalainen Matti *, Koivusaari Eino, Kontinen Ilona *, Nummi Tapio.
  • Kansankirkko-SDP: Heino Mirva *, Myllykoski Sonja, Tanttinen Markku *.
  • Kaikkien kirkko - Vihreät: Pullinen Laura *.

Seurakuntaneuvostoon valittu:

• Sitoutumaton seurakuntaväki: Hännikkälä Jorma, Ihalainen Matti *, Jylhe Paula, Karihaara Juuso, Koivusaari Eino, Nummi Marjaana.
  • Kansankirkko-SDP: Myllykoski Sonja, Tanttinen Markku *.
  • Kaikkien kirkko - Vihreät: Pullinen Laura *.