Äänestysprosentti nousee Laviassa

18.11.2018 23.08

Laviassa annettiin 278 ääntä, äänestysprosentti 21,4 (viimeksi 286 ääntä / 20,2 %).
Yhteisen kirkkovaltuuston vaalissa valittiin:
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Kamppi Anita, Ruisniemi Anneli, Peltola Matti *.
Seurakuntaneuvoston vaalissa valittiin:
  • Sitoutumaton seurakuntaväki: Kamppi Anita, Peltola Matti *, Rautiainen Yrjö *, Ruisniemi Anneli, Tuomisto Jukka *.
  • Kansalliset seurakuntalaiset: Laakso Seppo *, Uusitalo Jarmo *, Varheenmaa Pirkko *.
* = uusi läpimennyt