Seurakuntavaalien tuloslaskenta käynnissä

18.11.2018 20.21

Seurakuntavaalien äänestysaika on päättynyt klo 20.00 ja ääntenlasku on parhaillaan menossa. Vaalien alustavat tulokset alkavat tulla näkyviin näille sivuille sitä mukaa kuin laskenta etenee.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän äänestystietoja voi seurata www-sivustolta kirkkoporissa.fi/vaalit/tulokset. Tiedot Valas-järjestelmästä tulevat nettiin sitä mukaa kuin laskenta etenee. Lisäksi tuloslaskentaa voi seurata myös Facebookista hakusanalla Kirkko Porissa.

Valtakunnallisella tasolla tarkoitus on se, että alustava äänestysprosentti olisi tiedossa Kymmenen uutisissa.