Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Hietanen Kirkkosanomien päätoimittajaksi

14.11.2018 19.49

Meri-Porin kirkkoherra ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen on valittu äänestyksen jälkeen Porin Kirkkosanomien uudeksi päätoimittajaksi Porin yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa.

Hän voitti äänestyksessä viestintäpäällikkö Matti Kuhnan äänin 12-1. Ratkaisun perusteena oli se, että lehden päätoimittajaksi haluttiin entisen linjan mukaisesti yhtymän johtava teologi.

Eläkkeelle vastikään jäänyt Keski-Porin kirkkoherra ja kirkkoneuvoston pitkäaikainen puheenjohtaja Kari Erkkola hoiti lehden päätoimittajuutta useita vuosia.