Hietanen Kirkkosanomien päätoimittajaksi

14.11.2018 19.49

Meri-Porin kirkkoherra ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen on valittu äänestyksen jälkeen Porin Kirkkosanomien uudeksi päätoimittajaksi Porin yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa.

Hän voitti äänestyksessä viestintäpäällikkö Matti Kuhnan äänin 12-1. Ratkaisun perusteena oli se, että lehden päätoimittajaksi haluttiin entisen linjan mukaisesti yhtymän johtava teologi.

Eläkkeelle vastikään jäänyt Keski-Porin kirkkoherra ja kirkkoneuvoston pitkäaikainen puheenjohtaja Kari Erkkola hoiti lehden päätoimittajuutta useita vuosia.