Tarkistuslaskenta: Ennakkoäänestysprosentti Porissa 6,65

13.11.2018 11.44

Seurakuntavaalien lauantaina päättyneessä ennakkoäänestyksessä annettiin Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä neljän päivän aikana yhteensä 3 498 ääntä. Neljä vuotta sitten vastaava luku oli 3 875.
Kummassakin luvussa on mukana Pomarkun seurakunta, joka yhdistyy Porin ev.lut. seurakuntayhtymään vuodenvaihteessa.

Ilman Pomarkkua luvut olivat tänä vuonna 3 179 ja neljä vuotta sitten 3 275.

Ennakkoon kävi Porissa tällä kertaa äänestämässä 6,65 prosenttia äänioikeutetuista, neljä vuotta sitten 7,12 prosenttia.

Kaikkiaan seurakuntavaaleissa on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän alueella 52 628 äänioikeutettua.