Seurakuntavaalien ennakkoäänestysprosentti laski hieman Porissa

10.11.2018 18.25

Seurakuntavaalien tänään päättyneessä ennakkoäänestyksessä annettiin Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä neljän päivän aikana yhteensä 3 553 ääntä. Neljä vuotta sitten vastaava luku oli 3 875.

Kummassakin luvussa on mukana Pomarkun seurakunta, joka yhdistyy Porin ev.lut. seurakuntayhtymään vuodenvaihteessa.

Ilman Pomarkkua luvut olivat tänä vuonna 3 223 ja neljä vuotta sitten 3 275.

Luvut ovat vielä tässä vaiheessa vahvistamattomia.

Ennakkoon kävi Porissa tällä kertaa äänestämässä 6,76 prosenttia äänioikeutetuista, neljä vuotta sitten 7,12 prosenttia.

Kaikkiaan seurakuntavaaleissa on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän alueella 52 628 äänioikeutettua.