Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Heimo Hietasesta Keski-Porin uusi kirkkoherra

30.10.2018 18.23

Meri-Porin kirkkoherra, lääninrovasti ja Porin yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen, 57, on tänään valittu Keski-Porin seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi.

Hän sai Keski-Porin seurakuntaneuvostossa pidetyssä kirkkoherranvaalissa 9 ääntä. Vastaehdokkaista Keski-Porin kappalainen, kirkolliskokousedustaja Tuija Kruus sai 5 ja toinen Keski-Porin kappalainen Pasi Virta 3 ääntä. Hietanen valittiin suoraan ensimmäisellä kierroksella.

Koulutukseltaan Hietanen on teologian maisteri ja humanististen tieteiden kandidaatti.

Viran kaksi muuta hakijaa olivat Teljän seurakuntapastori Seppo Sattilainen ja Noormarkun vt. kappalainen Jaakko Rainerma.

Tuomiokapituli antaa virkaan valitulle viranhoitomääräyksen seurakuntaneuvoston päätöksen tultua lainvoimaiseksi eli sen jälkeen, kun oikaisuvaatimusaika on kulunut eikä päätöksestä ole valitettu.

Kaikkiaan Keski-Porin kirkkoherran virkaan oli viisi hakijaa. Viran tähänastinen, pitkäaikainen haltija Kari Erkkola jää eläkkeelle 1. marraskuuta alkaen.