Vielä ehtii ilmoittautua kotiäänestykseen

30.10.2018 15.04

Seurakuntavaalien kotiäänestykseen tulee ilmoittautua kirjallisesti tai puhelimitse viimeistään tulevana perjantaina eli 2. marraskuuta
ennen kello 16.

Kotiäänestykseen ilmoittaudutaan sen seurakunnan kirkkoherranvirastoon
tai omaan seurakuntatoimistoon, jonka äänioikeutettujen
luetteloon henkilö on merkitty äänioikeutetuksi.

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse. Ilmoitus voidaan tehdä myös sähköpostin välityksellä.

Kirjallinen ilmoitus voidaan tehdä käyttäen tarkoitusta varten laadittua
lomaketta, jota on pidettävä saatavilla kirkkoherranvirastossa tai
seurakuntatoimistossa.