Vielä ehtii täytellä vaalikonetta

18.10.2018 10.33

Seurakuntavaaliehdokkailla on huomiseen perjantai-iltaan asti vielä aikaa vastata vaalikoneeseen.

Koko maan mittakaavassa hieman vajaa puolet ehdokkaista on Kirkkohallituksessa seurakuntavaaleissa vastaavan kampanjapäällikkö Hanna Piiran mukaan tällä hetkellä vastannut, joten vielä olisi kirittävää.

Porissa vaalikoneen on tähän mennessä täyttänyt 144 ehdokasta. Seurakuntaneuvostoihin pyrkii näissä vaaleissa 211 ja yhteiseen kirkkovaltuustoon 204 ehdokasta.