Kirkkoherraehdokkaille voi lähettää kysymyksiä jo nyt

15.10.2018 09.04

Keski-Porin kirkkoherraehdokkaiden vaalipaneeli järjestetään Keski-Porin kirkossa tulevana sunnuntaina 21. lokakuuta klo 11.30 alkaen, ja tällöin yleisöllä on mahdollisuus lisäkysymyksiin.

Seurakuntalaiset voivat lähettää kysymyksiä kirkkoherran virkaa hakeneille.

Kysymykset lähetetään Keski-Porin seurakunnan sähköpostiin keski-pori@evl.fi torstaihin 18. lokakuuta mennessä. Vaalikeskustelua juontaa vaalivalmistelija, Ulvilan kirkoherra Marianne Känä.