Virkoja lakkautettiin

10.10.2018 20.00

Jo pitkään täyttämättä olleet henkilöstösihteerin, kirjanpitäjän ja yhden toimistosihteerin virat lakkautetaan Porin yhteisen kirkkovaltuuston tuoreen päätöksen mukaan

Päätös tuli voimaan takautuvasti lokakuun alusta alkaen.

Nyt lakkautettu henkilöstösihteerin virka on perustettu siinä vaiheessa, kun Noormarkku liittyi Poriin. Yksi toimistosihteerin virka voitiin lakkauttaa, koska toimistosihteereitä on yhä kolme.

Kirjanpidon tehtävät on siirretty talousasiantuntijalle, jolloin kirjanpitäjän virka voidaan myös lakkauttaa.