Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Teljän Kirjallisuuspäivät ovat täällä jälleen

10.10.2018 12.42

Teljän Kirjallisuuspäiviä vietetään perjantaista lauantaihin 19.–20.10. Tapahtumapaikkana on Teljän kirkko, osoite Koivistonpuistikko 50. Tämän vuoden teemana on hyvinvoiva kepeys.

Perjantaina vietetään Ilta ilolle -tapahtumaa, jonka ohjelma alkaa klo 18.30. Kyseessä on yhteislauluilta kepeään sävyyn. Illassa lauletaan iloisia virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Lopuksi tarjolla on kahvit.

Lauantaina päivän aiheena on Lue – Voi hyvin. Päivä alkaa klo 11.30–12 kahvilla, jonka jälkeen klo 12–13.30 vuorossa ovat päivän avaus ja paneelikeskustelu, jossa keskustelemassa ovat Taina Latvala, Jouni Inkala ja Leila Tuure. Haastattelijana Karoliina Suoniemi. Klo 13.30–14.15 tarjoillaan lounas, ja klo 14.15–14.30 nähdään kirjateatterissa Tapleti arvotus. Klo 14.30–15.45 Teljän Kirjallisuuspäivien päätöksenä kuulaan Kirsti Ellilän luento.

Kirkolla on paikalla myös Porin kirjaston pop-up-kirjasto.

Katso lisää Facebook-sivulta.