Keski-Porin kirkkotupa kiinni remontin vuoksi

5.10.2018 14.36

Keskiviikkona käynnistynyt ja sisätiloja koskeva remontti kestää marraskuun ensimmäisen täyden viikon loppuun saakka, joten paikka on auki käyttöä varten taas maanantaina 12. marraskuuta.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan kyseessä on pintaremontti, joka käsittää seinien ja kattojen läpikäymistä sekä lattiamaton vaihdon.

Myös erilaisia rapautumia paikataan ja lattiamatto vaihdetaan. Töiden kustannusarvio on 15 000 euroa.

Väistötilat on remontin ajaksi sovittu tilannekohtaisesti.