Keski-Porin kirkkoherra valitaan 30. lokakuuta

3.10.2018 12.42

Keski-Porin kirkkoherranvaalin askelmerkit ja aikataulut ovat täsmentyneet.

Ehdokkaiden haastattelut pidetään 16. lokakuuta Keski-Porin seurakuntaneuvostossa ja vaalipaneeli Keski-Porin kirkossa sunnuntaina 21. lokakuuta klo 11.30 alkaen.

Itse valinta tapahtuu tiistaina 30. lokakuuta Keski-Porin seurakuntaneuvostossa.

Tavoitteena on se, että uusi viranhaltija voisi aloittaa virassaan ensi vuoden alussa.

Keski-Porin kirkkoherraksi ovat ehdolla Porin ev.lut. seurakuntayhtymästä Meri-Porin kirkkoherra Heimo Hietanen, Keski-Porin kappalaiset Tuija Kruus ja Pasi Virta, Noormarkun vt. kappalainen Jaakko Rainerma ja Teljän seurakuntapastori, teologian tohtori Seppo Sattilainen.