Kirkkoherrat ja viestijät koolla Yyterissä

27.9.2018 08.51

Turun arkkihiippakunnan kirkkoherrat ja viestijät ovat olleet koolla Yyterissä.

Eilen keskiviikkona oli kirkkoherrojen ja viestijöiden yhteinen päivä, jonka tiimoilta eri työryhmissä pohdittiin muun muassa merkityksellistä messua, kirkkotilojen monimuotoista käyttöä ja verkottunutta kirkkoa.

Ensimmäinen kokouspäivä myös korvaa hiippakunnan viestintäpäivän.

Torstaina päivät jatkuvat kirkkoherrojen omilla asioilla. Mukana on myös tuomiokapitulin edustajia sekä arkkipiispa Tapio Luoma ja piispa Kaarlo Kalliala.