Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Teljän seurakunta toivoo malttia surun keskellä

20.9.2018 09.43

Teljän seurakunta on hyvin järkyttynyt, koska seurakuntaan kuuluvaa nuorta maahanmuuttajataustaista henkilöä epäillään Porin Itäpuistossa viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta.

Henkirikoksesta epäilty on myös seurakuntavaaliehdokkaana.

Olemme seurakuntana mukana ajatuksin ja rukouksin sekä uhrin omaisten että kaikkien tapahtumaa koskettaneiden luona ja toivomme heille jaksamista surun keskellä.

Teljän seurakunta on valmis tarjoamaan henkistä ja hengellistä apua kaikille, jotka sitä tämän tapauksen vuoksi tarvitsevat.

Kyseessä on poliisiasia ja viranomaisten tehtävänä on selvittää tapahtunut ja saattaa syyllinen tai syylliset oikeuden eteen.  Seurakunta korostaa, että viranomaisille on annattava rauhassa tehdä oma työnsä.

Teljän seurakunta toivoo tässä tilanteessa malttia suhtautumisessa muihin maahanmuuttajiin.

Kirkon vaalisäännösten mukaan epäillyn seurakuntavaaliehdokkuutta ei voida perua. Vaalilautakunta voi kuitenkin todeta ehdokkaan vaalikelvottomaksi. Tällöin kyseisen henkilön vaalitulos mitätöityy ja annetut äänet menevät listan hyväksi.