Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Ensi vuodesta muodostumassa alijäämäinen

12.9.2018 17.53

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ensi vuodelle tekeillä olevasta budjetista on tulossa alijäämäinen. Talousarvion tuloslaskelman tulos on miinuksella 753 763 euroa.
Seurakuntayhtymään vuodenvaihteessa liittyvän Pomarkun menot ovat myös mukana budjetissa.

Hautainhoitorahaston talousarviossa tilikauden tulos on puolestaan ylijäämäinen 10 806 euroa.

Yhteisen kirkkoneuvoston viimeisimmässä kokouksessaan käsittelemässä talousarviossa on investointeihin tehty ehdotuksia lähes 1,4 miljoonan euron edestä, mikä on 40 prosenttia enemmän kuin huhtikuussa hyväksytyt laadintaperusteet edellyttävät.

Investointeihin on ensi vuodelle varattu miljoona euroa. Investointiosassa on kuusi yli 100 000 euron suuruista investointia. Rahallisesti isoimmat hankkeet ovat Käppärän hautausmaan kasteluvesijohdot ja –pisteet sekä Lavian seurakuntatalon muutostyöt, joihin kumpaankin ollaan varaamassa 200 000 euroa.

Lopullisesti budjetin hyväksyy yhteinen kirkkovaltuusto myöhemmin syksyllä.