Lavian kirkon ulkomaalaus valmistui

12.9.2018 15.34

Huhtikuussa alkanut Lavian kirkon ulkomaalausurakka on saatu päätökseen
Vs. kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan työt valmistuivat muutama viikko sitten alun perin asetetun aikataulun mukaisesti. Kesällä koettu pitkä hellejakso ei lopulta aiheuttanut aikatauluun isoja viiveitä.

Töihin varattu 200 000 euron budjetti alittui 50 000 eurolla. Muita korjaustöitä ei maalauksen yhteydessä tehty.

Maalausurakan suoritti porilainen PRM-Yhtiöt Oy.