Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkollinen SuomiAreena saa jatkoa ensi vuonna

31.8.2018 08.55

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä, Kirkkohallitus ja Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli ovat jo tehneet varauksen kirkon osallistumiselle ensi vuoden SuomiAreenaan.

Ensi kesän kirkollisen SuomiAreenan suunnittelu alkaa syyskuussa, jolloin ainakin Porin ev.lut. seurakuntayhtymästä mukana olevat tekijät kokoontuvat keskenään pohtimaan tulevia askelmerkkejä.

Kirkon ohjelman SuomiAreenassa on määrä olla rakenteeltaan samanlainen kuin tänäkin kesänä oli. Näin ollen tarjonnasta löytyvät esimerkiksi ainakin Piispan iltahetket, kansalaistori piispan torikahveineen ja paneeli. Sen sijaan näköpiirissä ei ole, että aiemmilta vuosilta tuttu Virsi- ja viini -ilta olisi ohjelmassa.

Seurakuntayhtymän, Kirkkohallituksen ja arkkihiippakunnan edustajista koostuvan koordinaatiotyöryhmän puheenjohtajaksi on tulossa arkkipiispan teologinen erityisavustaja Petri Merenlahti.

Myös Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on jo varaamassa määrärahoja SuomiAreenaan. Arvioitu menoerä on noin 10 000 euroa.