Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Teljän diakonia palaa alueisiin

21.8.2018 11.10

Syyskuun ensimmäisenä päivänä Porin Teljän seurakunnan diakoniatyössä palataan takaisin käytäntöön, jossa alueille on nimetty omat diakoniatyöntekijät.

Perhediakoni Satu Katila tekee edelleen lapsiperheiden kanssa töitä koko seurakunnan alueella, erityisesti Harmaalinnassa, Kalaholmassa, Kartanossa, Koivistonluodossa, Metallikylässä, Mikkolassa ja Väinölässä. Tiina Kulhan alueet ovat Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa ja Pinomäki.

Pirjo Paukkusen alueisiin kuuluvat Uusikoivisto, Koivula, Herralahti, Riihiketo ja Tuomolantie.

Marja-Terttu Sundellin alueet ovat Sampola, Impola, Tupala ja Vanha-Koivisto.

Minna Salmisen työhön kuuluvat yksin asuvat ja lapsettomat pariskunnat Harmaalinnan, Kalaholman, Kartanon, Koivistonluodon, Metallikylän, Mikkolan ja Väinölän alueilla.

Diakoniapappi Juha Väisäsen työn painopistealueita ovat Syke-toiminta ja Yhteisvastuukeräys.

Muutoksen tavoitteena on seurakuntalaisten paras mahdollinen palveleminen.