Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Salow: Kärsivällisyyttä parkkipaikkojen kanssa messujen aikaan

10.7.2018 10.21

Viime viikolla alkaneet ja kuukauden ajan kestävät Porin asuntomessut tuovat kaupunkiin paikoitusongelman, joka heijastuu myös Porin ev.lut. seurakuntayhtymän pysäköintitiloihin.

Esimerkiksi Käppärän hautausmaan parkkipaikat ovat tässä vaiheessa normaalia paljon täydemmät eivätkä hautausmaalla asioivat välttämättä pääse pysäköimään autoaan niille tarkoitetuille paikoille.

Ylipuutarhuri Sari Salow hautauspalveluista kehoittaa ihmisiä kärsivällisyyteen messujen ajaksi. Hänen mukaansa hautausmaan parkkipaikoille ei tule mitään rajoituksia messuyleisöä varten, koska sellainen olisi Porilta väärä signaali tällaisen merkittävän valtakunnallisen tapahtuman yhteydessä.

Porin asuntomessut järjestetään Karjarannassa 6.7.-5.8. välisenä aikana.