Salow: Kärsivällisyyttä parkkipaikkojen kanssa messujen aikaan

10.7.2018 10.21

Viime viikolla alkaneet ja kuukauden ajan kestävät Porin asuntomessut tuovat kaupunkiin paikoitusongelman, joka heijastuu myös Porin ev.lut. seurakuntayhtymän pysäköintitiloihin.

Esimerkiksi Käppärän hautausmaan parkkipaikat ovat tässä vaiheessa normaalia paljon täydemmät eivätkä hautausmaalla asioivat välttämättä pääse pysäköimään autoaan niille tarkoitetuille paikoille.

Ylipuutarhuri Sari Salow hautauspalveluista kehoittaa ihmisiä kärsivällisyyteen messujen ajaksi. Hänen mukaansa hautausmaan parkkipaikoille ei tule mitään rajoituksia messuyleisöä varten, koska sellainen olisi Porilta väärä signaali tällaisen merkittävän valtakunnallisen tapahtuman yhteydessä.

Porin asuntomessut järjestetään Karjarannassa 6.7.-5.8. välisenä aikana.