Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Nälkä-näyttely avautui Keski-Porin kirkossa

4.7.2018 12.34

Keski-Porin kirkossa on 4.7. alkaen perjantaihin 27.7. saakka nähtävillä Nälkä-niminen valokuvanäyttely, johon on koottu kymmenen aiheeseen liittyvää valokuvaa Suomesta ja maailmalta.

Näyttelyyn ovat valokuviaan antaneet valokuvaajat Meeri Koutaniemi, Esa Ylijääskö, Lauri Laukkanen, Matias Honkamaa, Miikka Pirinen, Sara Hornig, Vilja Harola, Minna Rissanen, Christian Pirskanen ja Mikhail Kopychko.

Kirkon aukioloaikoina nähtävillä oleva ja Yhteisvastuukeräyksen järjestämä näyttely on osa kirkollista SuomiAreena-kokonaisuutta.