Nälkä-näyttely avautui Keski-Porin kirkossa

4.7.2018 12.34

Keski-Porin kirkossa on 4.7. alkaen perjantaihin 27.7. saakka nähtävillä Nälkä-niminen valokuvanäyttely, johon on koottu kymmenen aiheeseen liittyvää valokuvaa Suomesta ja maailmalta.

Näyttelyyn ovat valokuviaan antaneet valokuvaajat Meeri Koutaniemi, Esa Ylijääskö, Lauri Laukkanen, Matias Honkamaa, Miikka Pirinen, Sara Hornig, Vilja Harola, Minna Rissanen, Christian Pirskanen ja Mikhail Kopychko.

Kirkon aukioloaikoina nähtävillä oleva ja Yhteisvastuukeräyksen järjestämä näyttely on osa kirkollista SuomiAreena-kokonaisuutta.