Pori Organissa puolisentoistatuhatta kävijää

18.6.2018 08.39

Eilen sunnuntaina päättyneillä tämänkertaisilla Pori Organ -festivaaleilla oli yleisöä noin 1 450 henkeä, arvioi urkutapahtuman taiteellinen johtaja, Keski-Porin urkuri Juhani Romppanen.

Määrä on suunnilleen samaa luokkaa kuin vuosi sitten.

Myös ensi vuoden kesällä pidettävien 14. Pori Organ -festivaalien suunnittelu on jo täydessä käynnissä. Romppasen mukaan tapahtumassa nähdään tuolloin ainakin brittiläinen urkuri David Briggs sekä amerikkalainen urkuri Stephen Tharp.