Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Rotareilta lahjoitus seurakuntayhtymän nuorisotyölle

14.6.2018 20.00

Porin rotariklubi lahjoittaa 1 500 euroa Porin ev.lut. seurakuntayhtymän nuorisotyölle 80-vuotisjuhlansa kunniaksi. Lahjoitusvarat on tarkoitus käyttää nuorisotyöhön nuorten osallistumisen ja harrastustoiminnan tukemiseen.

Lahjoituksen luovutti Porin rotariklubin väistyvä presidentti Esa Lunnevuori seurakuntayhtymän kirkkoneuvoston puheenjohtajalle, Meri-Porin kirkkoherralle Heimo Hietaselle Suomalaisella klubilla pidetyssä 80-vuotisjuhlassa torstaina 14. kesäkuuta. Hietasen mukana juhlassa oli myös hänen puolisonsa, kirkkoherra Kaisa Huhtala.