Rotareilta lahjoitus seurakuntayhtymän nuorisotyölle

14.6.2018 20.00

Porin rotariklubi lahjoittaa 1 500 euroa Porin ev.lut. seurakuntayhtymän nuorisotyölle 80-vuotisjuhlansa kunniaksi. Lahjoitusvarat on tarkoitus käyttää nuorisotyöhön nuorten osallistumisen ja harrastustoiminnan tukemiseen.

Lahjoituksen luovutti Porin rotariklubin väistyvä presidentti Esa Lunnevuori seurakuntayhtymän kirkkoneuvoston puheenjohtajalle, Meri-Porin kirkkoherralle Heimo Hietaselle Suomalaisella klubilla pidetyssä 80-vuotisjuhlassa torstaina 14. kesäkuuta. Hietasen mukana juhlassa oli myös hänen puolisonsa, kirkkoherra Kaisa Huhtala.