Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Pori Organ käynnistyy tänään

11.6.2018 11.35

Pääosin Keski-Porin kirkossa pidettävä urkufestivaali Pori Organ käynnistyy tänään maanantaina. Aloitustilaisuudessa esiintyy Porin Filharmoninen kuoro Ognian Vassilevin johdolla.

Illan muita esiintyjiä ovat Pia Freund, sopraano, Johann Tilli, basso, Ilpo Laspas, urut ja Mads Büchert, lyömäsoittimet. Kokoopano esittää Johannes Brahmsin teoksen Ein Deutsches Requiem.

Tämänkertaisilla urkufestivaaleilla on tapahtuman taiteellisen johtajan, Keski-Porin seurakunnan urkurin Juhani Romppasen mukaan tarjolla uutta ja erilaista vahvalla kansainvälisellä perusvireellä höystettynä. Kansainvälisesti kovia nimiä ovat esimerkiksi Notre Damen yksi pääurkuri Vincent Dubois ja puolalainen Karol Mossakowski.

Nyt 13. kerran järjestettävä urkufestivaali päättyy sunnuntaina ruotsalaisen Hans Fagiuksen Uudenkaupungin kirkossa pitämään esitykseen.

Lisätietoja tapahtumasta saa festivaalin sivuilta www.poriorgan.fi.