Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Viisi hakijaa Keski-Porin kirkkoherraksi

8.6.2018 15.14

Keski-Porin kirkkoherran virkaa ovat perjantaina 8.6. klo 15.00 päättyneeseen määräaikaan mennessä hakeneet Meri-Porin seurakunnan kirkkoherra Heimo Hietanen, Keski-Porin seurakunnan kappalainen Tuija Kruus, Noormarkun seurakunnan vt. kappalainen Jaakko Rainerma, Porin Teljän seurakunnan seurakuntapastori Seppo Sattilainen ja Keski-Porin seurakunnan kappalainen Pasi Virta.

        Kaikki viisi hakijaa ovat siis töissä Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä. Valinnan suorittaa aikanaan välillisellä vaalilla Keski-Porin seurakuntaneuvosto.