Viisi hakijaa Keski-Porin kirkkoherraksi

8.6.2018 15.14

Keski-Porin kirkkoherran virkaa ovat perjantaina 8.6. klo 15.00 päättyneeseen määräaikaan mennessä hakeneet Meri-Porin seurakunnan kirkkoherra Heimo Hietanen, Keski-Porin seurakunnan kappalainen Tuija Kruus, Noormarkun seurakunnan vt. kappalainen Jaakko Rainerma, Porin Teljän seurakunnan seurakuntapastori Seppo Sattilainen ja Keski-Porin seurakunnan kappalainen Pasi Virta.

Kaikki viisi hakijaa ovat siis töissä Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä. Valinnan suorittaa aikanaan välillisellä vaalilla Keski-Porin seurakuntaneuvosto.