Keski-Porin kirkkoherran vaali välillisenä

10.5.2018 12.04

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on päättänyt, että tuleva Keski-Porin kirkkoherran vaali suoritetaan välillisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että valinnan suorittaa seurakuntaneuvosto.

Samalla tuomiokapituli on julistanut viran haettavaksi. Hakuaika päättyy 8. kesäkuuta. Virka avautuu kirkkoherra Kari Erkkolan jäädessä eläkkeelle 1. marraskuuta alkaen.

Tuomiokapituli on tähän liittyen määrännyt Kokemäen kirkkoherran Hannu Tomperin toimimaan Keski-Porin vs. kirkkoherrana 1.8.-31.10. ja vt. kirkkoherrana siihen asti, kunnes uusi viranhaltija aloittaa työnsä. Tämän ajan Tomperi on virkavapaalla Kokemäeltä.