Riihikirkko tulossa asuntomessuille

24.4.2018 14.27

Porin Karjarannassa 6.7.-5.8. pidettävien asuntomessujen alueella rakennetaan parhaillaan riihikirkkoa.

Kirkon on määrä valmistua toukokuun loppuun mennessä. Sen rakentamisesta vastaavat Sininauhan nuoret.

Rakennus on kooltaan 2,5 metriä x 2,5 metriä ja korkeus viisi metriä. Sen äärellä on tarkoitus myös järjestää Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntien päivystys itse messujen aikaan.

Päivystyksen lisäksi seurakuntayhtymä tarjoaa halukkaille asuntomessualueelle muuttaville mahdollisuuden kodinsiunaukseen.