Hietanen jatkaa lääninrovastina

24.4.2018 13.41

Porin rovastikunnan lääninrovastina jatkaa seuraavan nelivuotiskauden 1.9.2018-31.8.2022 Meri-Porin seurakunnan kirkkoherra, yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Lääninrovastin tehtäviin kuuluu Kirkkojärjestyksen mukaan muun muassa edistää kirkon tehtävien toteutumista sekä asettaa rovastikunnallisia yhteistyöelimiä ja muutoinkin edistää seurakuntien yhteistyötä sekä johtaa rovastikunnallista toimintaa.

Lääninrovasti ei ole toisten kirkkoherrojen esimies, mutta hänen tulee kutsua koolle kirkkoherrojen kokouksia, joissa suunnitellaan seurakuntien yhteistyötä.