Seitsemän haastatellaan kiinteistöpäällikön virkaan pyrkivistä

20.4.2018 14.55

Seitsemän Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikön virkaan pyrkivää hakijaa on valittu haastatteluihin.

Kaksi valituista ei halua nimeään julkisuuteen. Muut viisi nimensä julkistamiseen suostunutta ovat kiinteistöpäällikkö Hannu Enola, Pori, rakennussuunnittelija ja rakennustyön valvoja Arto Huhtanen, Pori, kaupunginarkkitehti Pentti Klemetti, Pori, rakennusinsinööri Mitri Vahamäki, Luvia ja tekninen työnjohtaja Janne Paino, Pori.

Tulevan viranhaltijan lopullisen valinnan suorittaa yhteinen kirkkovaltuusto 30. toukokuuta.