Tuomiokapituli puoltaa Pomarkun sulautumista Poriin

28.3.2018 14.40

Pomarkun seurakunnan liittyminen osaksi Porin ev.lut. seurakuntayhtymää on ottanut jälleen yhden ratkaisevan askeleen eteenpäin.

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli puoltaa Pomarkun seurakunnan ja Noormarkun seurakunnan seurakuntajaon muutosta siten, että Pomarkun seurakunta liitetään 1.1.2019 lukien Noormarkun seurakuntaan ja osaksi Porin ev.lut. seurakuntayhtymää.

Tuomiokapitulin päätös oli yksimielinen ja se perustuu seurakuntien keskenään neuvottelemaan sopimukseen.