Arkkipiispa Luoma mukaan SuomiAreenalle

20.3.2018 10.46

Kesäkuun alussa arkkipiispan virkaan vihittävä nykyinen Espoon piispa Tapio Luoma osallistuu SuomiAreenan tapahtumiin.

Alustavasti on selvillä se, että Luoma osallistuu torstaina 19. heinäkuuta piispan torikahveille. Samana päivänä hän on myös haastateltavana Huomenta Suomessa.

Lisäksi hän on lupautunut vetämään Piispan iltahetken Keski-Porin kirkossa. Vieras ja teema ovat vielä haussa.

Mahdollisesti Luoma osallistuu myös torivarttiin.