Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kuvassa piispa Kaarlo Kalliala ja osa Keski-Porin sometiimistä

Arkkipooki-palkinto Keski-Porin seurakunnan sometiimille.

1.3.2018 08.24

Mikonkadun rukoushuoneella jaettiin Arkkipooki-palkinto keskiviikkona 28.2. klo 17.

 

 

Palkinto on osoitus innovatiivisesta työstä kirkon, hiippakunnan tai seurakunnan hyväksi. Tällä kertaa hyvästä työstä osoituksen sai Keski-Porin seurakunnan sometiimi, joka onnistuneella sometyöllään oli tehnyt seurakunnasta helpommin lähestyttävän.

Keski-Porin somepäivitykset ovat olleet kautta linjan elämänmakuisia ja lämminhenkisiä. Sometiimiin kuuluu niin seurakunnan työntekijöitä kuin seurakunnan vapaaehtoisia jäseniä.

Kuvassa osa Keski-Porin sometiimistä ja piispa Kaarlo Kalliala.

Maaliskuun Kirkkosanomiin tulee juttu, josta pääset lukemaan kolmen tiimin jäsenen ajatuksia. Seuraava Porin Kirkkosanomat julkaistaan 23.3.

 

Aiheesta lisää: Turun arkkihiippakunnan tiedote