Keski-Poriin tulossa kirkkoherranvaali

15.2.2018 10.24

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on merkinnyt kokouksessaan keskiviikkona 14. helmikuuta tiedoksi Keski-Porin kirkkoherran Kari Erkkolan ilmoituksen eläkkeelle siirtymisestä 1. marraskuuta alkaen.

Tuomiokapituli julistaa avautuvan viran haettavaksi kokouksessaan maaliskuussa. Keski-Porin seurakuntaneuvosto on pyytänyt vaalin toimittamista välillisenä vaalina. Päätöksen asiassa tekee tuomikapituli.

Välillinen vaali merkitsee sitä, että seurakuntaneuvosto aikanaan valitsee uuden kirkkoherran.