Yhtymän toimipaikkoja suljettuna kesällä

8.2.2018 10.50

Yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt toimipaikkojen sulkemisesta kesäkaudella. Päätös on voimassa toistaiseksi.

Seuraavat toimipaikat ovat suljettuna ajalla 4.6. - 12.8.: Lyttylän rukoushuone, Pormestarinluodon seurakuntakoti, Kalaholman kerhohuone, Preiviikin seurakuntatalo, Kyläsaaren seurakuntatalo ja Kaanaan kerhohuone.

Kesäkerhojen toiminnasta sovitaan erikseen. Sampola on poikkeuksellisesti käytössä Väinölän kirkon väistötilana.

Vaikka toimipisteet suljetaan, niissä on kiinteistöpäällikkö Kalevi Lindforsin mukaan mahdollista järjestää yksittäisiä tilaisuuksia edellyttäen, että vahtimestari- ja siivoushenkilökuntaa ei tarvita.