Väinölän kirkon väistötilat on valittu

25.1.2018 10.35

Väinölän kirkon remontin vuoksi evakkoon siirtyville toiminnoille on nyt  löydetty uudet sijoituspaikat ja toimintojen alkamisajat väistötiloissa ovat selvinneet.

Väistötiloille on nyt myös valittu viralliset nimet. Entinen Siwa Vanhakoivistontie 22:ssa on vastedes Koiviston kamari. Entinen päiväkoti osoitteeessa Outokummuntie 61 J 76 on jatkossa Väiskilä.

Diakoniatyölle vuokrattu kaksio on Diakoniakaksio osoitteessa Outokummuntie 59 a 3.

Lisää tietoa peruskorjauksen aiheuttamista muutoksista toimintaan saa Teljän seurakunnan työntekijöiltä.

Vuonna 1956 valmistuneen Väinölän kirkon peruskorjaus alkaa helmikuun alussa ensi viikolla ja kestää ensi vuoden tammikuun loppuun saakka.