Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Väinölän kirkon väistötilat on valittu

25.1.2018 10.35

Väinölän kirkon remontin vuoksi evakkoon siirtyville toiminnoille on nyt  löydetty uudet sijoituspaikat ja toimintojen alkamisajat väistötiloissa ovat selvinneet.

Väistötiloille on nyt myös valittu viralliset nimet. Entinen Siwa Vanhakoivistontie 22:ssa on vastedes Koiviston kamari. Entinen päiväkoti osoitteeessa Outokummuntie 61 J 76 on jatkossa Väiskilä.

Diakoniatyölle vuokrattu kaksio on Diakoniakaksio osoitteessa Outokummuntie 59 a 3.

Lisää tietoa peruskorjauksen aiheuttamista muutoksista toimintaan saa Teljän seurakunnan työntekijöiltä.

Vuonna 1956 valmistuneen Väinölän kirkon peruskorjaus alkaa helmikuun alussa ensi viikolla ja kestää ensi vuoden tammikuun loppuun saakka.