Uudistettu Kirkkosanomat ilmestyy perjantaina

23.1.2018 14.44

Perusteellisen ulkoasu-uudistuksen läpikäynyt Porin Kirkkosanomat ilmestyy nyt ensimmäisen kerran.

Ulkoasu-uudistuksen yhteydessä myös lehden sisältö on uudistettu. Lehteen on tulossa uusia osioita. Lisäksi juttujen painotukset muuttuvat. Uudessa formaatissa myös visuaalisuus,värit ja grafiikka korostuvat uudella tavalla.

Lehden sivukoko on aiemman tabloidin sijaan leikattu tabloid. Tällä elementillä haetaan Porin Kirkkonsanomiin lisää aikakauslehtimäisyyttä.

Uuden ulkoasun on suunnitellut järvenpääläinen graafikko Timo Saarinen.

Porin Kirkkosanomat ilmestyy tänä vuonna normaaliin tapaan kymmenen kertaa vuodessa. Myös lehden sivumäärä pysyy ennallaan 16:ssa.