Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntavaalit leimaavat alkanutta vuotta Porissa

5.1.2018 09.06

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä aloitetaan kevään aikana valmistautuminen ensi syksyn seurakuntavaaleihin.

Seurakuntavaaliien varsinainen äänestyspäivä on tänä vuonna 18. marraskuuta, ja ennakkoäänestys on 6.-10. marraskuuta. Vaaleja on aiemmasta siirretty yhdellä viikolla eteenpäin, jotteivät ne osuisi enää samalle päivälle isänpäivän kanssa.

On mahdollista, että seurakuntavaalit käydään Porissa uudenlaisen kokonaisuuden pohjalta, jos menossa olevat liitosneuvottelut Pomarkun seurakunnan kanssa tuottavat myönteisen lopputuloksen.

Pomarkun olisi määrä olla osa Porin seurakuntayhtymää 1.1.2019 alkaen, jos liitos toteutuu.