Seurakuntavaalit leimaavat alkanutta vuotta Porissa

5.1.2018 09.06

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä aloitetaan kevään aikana valmistautuminen ensi syksyn seurakuntavaaleihin.

Seurakuntavaaliien varsinainen äänestyspäivä on tänä vuonna 18. marraskuuta, ja ennakkoäänestys on 6.-10. marraskuuta. Vaaleja on aiemmasta siirretty yhdellä viikolla eteenpäin, jotteivät ne osuisi enää samalle päivälle isänpäivän kanssa.

On mahdollista, että seurakuntavaalit käydään Porissa uudenlaisen kokonaisuuden pohjalta, jos menossa olevat liitosneuvottelut Pomarkun seurakunnan kanssa tuottavat myönteisen lopputuloksen.

Pomarkun olisi määrä olla osa Porin seurakuntayhtymää 1.1.2019 alkaen, jos liitos toteutuu.