Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakunnat sopuun sairaalasielunhoidosta

21.12.2017 10.06

Kaikki satakuntalaiset seurakunnat ovat hyväksyneet aiemmin neuvotellun sopimuksen sairaalasielunhoidon järjestämisestä.

Kaikkien satakuntalaisten seurakuntien kulut sairaalasielunhoidossa ovat ensi vuonna 135 000 euroa. Porin osuus tästä on 49 000 euroa ja Rauman, toiseksi suurimman maksajan, 24 000 euroa.

Uuden  sopimuksen lähtökohtana ovat kustannusten osalta 2,25 viran kustannukset.

Uuden sopimuksen myötä tähänastiset sairaalasielunhoitoa koskeneet sopimukset raukeavat.