Seurakunnat sopuun sairaalasielunhoidosta

21.12.2017 10.06

Kaikki satakuntalaiset seurakunnat ovat hyväksyneet aiemmin neuvotellun sopimuksen sairaalasielunhoidon järjestämisestä.

Kaikkien satakuntalaisten seurakuntien kulut sairaalasielunhoidossa ovat ensi vuonna 135 000 euroa. Porin osuus tästä on 49 000 euroa ja Rauman, toiseksi suurimman maksajan, 24 000 euroa.

Uuden  sopimuksen lähtökohtana ovat kustannusten osalta 2,25 viran kustannukset.

Uuden sopimuksen myötä tähänastiset sairaalasielunhoitoa koskeneet sopimukset raukeavat.